/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Фарш
Запіканку "Африканка" готують із субпродуктів - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 10.12.2013
Новости про фарш, новости, подробности относительно фарша
Фарш
Запіканку "Африканка" готують із субпродуктів - Gazeta.ua
Gazeta.ua Для приготування страви Галина Євстахіївна бере печінку, серця та шлунки із двох качок. Перемелює на м'ясорубці. До маси додає 2 яйця і 4 столові ложки манки. У гусятницю кладе 1 столову ложку смальцю і ставить грітися на плитку. Викладає фарш у гарячу ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 10.12.2013
Смотреть все новости в разделе Фарш