/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Фарш
Запіканку "Африканка" готують із субпродуктів - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.12.2013
Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу
Фарш
Запіканку "Африканка" готують із субпродуктів - Gazeta.ua
Gazeta.ua Для приготування страви Галина Євстахіївна бере печінку, серця та шлунки із двох качок. Перемелює на м'ясорубці. До маси додає 2 яйця і 4 столові ложки манки. У гусятницю кладе 1 столову ложку смальцю і ставить грітися на плитку. Викладає фарш у гарячу ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 10.12.2013
Дивитись всі новини в розділі Фарш