/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Сливки
Британський професор розробила формулу ідеальної булочки з ... - Корреспондент.net
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 28.05.2013
Новости про сливки, новости, подробности относительно сливок
Сливки
Британський професор розробила формулу ідеальної булочки з ... - Корреспондент.net
Корреспондент.net Також Ченг порекомендувала не використовувати збиті вершки замість крему, оскільки вони займають занадто багато місця і можуть бути нестійкими. Зазначимо, що скон є важливою частиною традиційного англійського чаювання. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 28.05.2013
Смотреть все новости в разделе Сливки