/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Британський професор розробила формулу ідеальної булочки з ... - Корреспондент.net
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.05.2013
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Британський професор розробила формулу ідеальної булочки з ... - Корреспондент.net
Корреспондент.net Також Ченг порекомендувала не використовувати збиті вершки замість крему, оскільки вони займають занадто багато місця і можуть бути нестійкими. Зазначимо, що скон є важливою частиною традиційного англійського чаювання. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 28.05.2013
Дивитись всі новини в розділі Вершки