/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Маргарин
"Хрустке зовні - м'яке всередині": відомий кулінар поділився простим рецептом вівсяного печива - Обозреватель
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 05.11.2018
Новости про маргарин, новости, подробности относительно маргарина
Маргарин
"Хрустке зовні - м'яке всередині": відомий кулінар поділився простим рецептом вівсяного печива - Обозреватель
Обозреватель Розігрійте духовку до 180 градусів. Масло і маргарин нагрійте до кімнатної температури - воно повинне стати м`яким. У чаші блендера подрібніть міксером цукор і масло до однорідної консистенції. Потім додайте яйце і знову ж збийте. У готову масу всипте ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 05.11.2018
Смотреть все новости в разделе Маргарин