/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Маргарин
"Хрустке зовні - м'яке всередині": відомий кулінар поділився простим рецептом вівсяного печива - Обозреватель
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.11.2018
Новини про маргарин, новинки, детальна інформація відносно маргарину
Маргарин
"Хрустке зовні - м'яке всередині": відомий кулінар поділився простим рецептом вівсяного печива - Обозреватель
Обозреватель Розігрійте духовку до 180 градусів. Масло і маргарин нагрійте до кімнатної температури - воно повинне стати м`яким. У чаші блендера подрібніть міксером цукор і масло до однорідної консистенції. Потім додайте яйце і знову ж збийте. У готову масу всипте ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 05.11.2018
Дивитись всі новини в розділі Маргарин