/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Сливки
Великдень 2018: рецепт паски від Катерини Бужинської з ... - Znaj.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 04.04.2018
Новости про сливки, новости, подробности относительно сливок
Сливки
Великдень 2018: рецепт паски від Катерини Бужинської з ... - Znaj.ua
Znaj.ua Для декору на одну паску: білий шоколад (бельгійський) - 50 г, вершки 35% - 5 г, смажений фундук і мигдаль, курага і фізаліс. Спочатку готуємо опару. Для цього змішуємо інгредієнти і залишаємо в теплому місці на 12 годин, щоб вона добре піднялася ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 04.04.2018
Смотреть все новости в разделе Сливки