/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Вершки
Великдень 2018: рецепт паски від Катерини Бужинської з ... - Znaj.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.04.2018
Новини про вершки, новинки, детальна інформація відносно вершків
Вершки
Великдень 2018: рецепт паски від Катерини Бужинської з ... - Znaj.ua
Znaj.ua Для декору на одну паску: білий шоколад (бельгійський) - 50 г, вершки 35% - 5 г, смажений фундук і мигдаль, курага і фізаліс. Спочатку готуємо опару. Для цього змішуємо інгредієнти і залишаємо в теплому місці на 12 годин, щоб вона добре піднялася ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 04.04.2018
Дивитись всі новини в розділі Вершки