/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мясо и мясные продукты
/ Мясо птицы
Фахівці розповіли, які продукти в жодному разі не можна ... - Молодий Буковинець
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 12.11.2017
Новости про мясо птицы, новости, подробности относительно мяса птицы
Мясо птицы
Фахівці розповіли, які продукти в жодному разі не можна ... - Молодий Буковинець
Молодий Буковинець Так, при -18 градусах супи, рагу і кассероль можна зберігати два-три місяці, приготоване м'ясо два-три місяці, сирі стейки і відбивні 4-12 місяців, приготовлену птицю чотири місяці, сиру птицю 9-12 місяців. Холод вбиває бактерії. Заморожування ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 12.11.2017
Смотреть все новости в разделе Мясо птицы