/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ М'ясо птиці
Фахівці розповіли, які продукти в жодному разі не можна ... - Молодий Буковинець
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.11.2017
Новини про м'ясо птиці, новинки, детальна інформація відносно м'яса птиці
М'ясо птиці
Фахівці розповіли, які продукти в жодному разі не можна ... - Молодий Буковинець
Молодий Буковинець Так, при -18 градусах супи, рагу і кассероль можна зберігати два-три місяці, приготоване м'ясо два-три місяці, сирі стейки і відбивні 4-12 місяців, приготовлену птицю чотири місяці, сиру птицю 9-12 місяців. Холод вбиває бактерії. Заморожування ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 12.11.2017
Дивитись всі новини в розділі М'ясо птиці