/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Молоко
Жирне молоко робить ковбасу ніжнішою - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 02.05.2016
Новости про молоко, новости, подробности относительно молока
Молоко
Жирне молоко робить ковбасу ніжнішою - Gazeta.ua
Gazeta.ua Вмикає духовку на 200–220°С. — Коли начиняєте ковбасу, треба пробувати рукою, щоб не сильно наповнити, бо розірветься кишка. Вона має бути м'яка і не сильно набита. При запіканні м'ясо і молоко збільшаться в об'ємі перед тим, як усмажиться. А кишки ще ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 02.05.2016
Смотреть все новости в разделе Молоко