/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Молоко, молочні продукти
/ Молоко
Жирне молоко робить ковбасу ніжнішою - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.05.2016
Новини про молоко, новинки, детальна інформація відносно молока
Молоко
Жирне молоко робить ковбасу ніжнішою - Gazeta.ua
Gazeta.ua Вмикає духовку на 200–220°С. — Коли начиняєте ковбасу, треба пробувати рукою, щоб не сильно наповнити, бо розірветься кишка. Вона має бути м'яка і не сильно набита. При запіканні м'ясо і молоко збільшаться в об'ємі перед тим, як усмажиться. А кишки ще ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 02.05.2016
Дивитись всі новини в розділі Молоко