- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Кабачок
Постный ужин: салат из зеленой чечевицы с муссом из артишоков - Hello!
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.03.2018
Новини про кабачки, новинки, детальна інформація відносно кабачків
Кабачок
Постный ужин: салат из зеленой чечевицы с муссом из артишоков - Hello!
Hello! 160 г кабачка 100 г зеленой чечевицы 2 болгарских перца 20 г петрушки 30 г оливкового масла 10 г сока лайма 120 г спелых томатов 100 г вяленых томатов 80 г микс-салата. Для мусса из артишоков: 130 г артишоков, консервированных в собственному соку 60 г соевой сметаны. Способ приготовления: 1 ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.03.2018
Дивитись всі новини в розділі Кабачок