/ Стрічка новин   / Продукція с / г, сировина   / Овочі   / Петрушка  

Новини про петрушку, новинки, детальна інформація відносно петрушки

Петрушка


Согревающие супы: в хлебной тарелке, луковый, с грибами, морковный - Амурская правда



Амурская правда
Куриный бульон — 1,5 л, жирная ветчина — 200 г, чечевица — 2 стакана, морковь — 1 шт., лук — 1 шт., сельдерей (черешок) — 2 шт., чеснок — 4 зуб., петрушка — 5—7 веточек, тмин (семена) — 0,5 ч. л., соль, черный перец. Залейте чечевицу водой (на 3—4 часа), промойте, положите в ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 20.01.2017




Дивитись всі новини в розділі Петрушка