/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Масложирова продукція
/ Масло вершкове
Печінку подають з карамелізованим персиком - Gazeta.ua
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.12.2016
Новини про масло вершкове, новинки, детальна інформація відносно масла вершкового
Масло вершкове
Печінку подають з карамелізованим персиком - Gazeta.ua
Gazeta.ua Розрізати його часточками. Покласти на сковороду цукор, щоб розтопився до карамелі. За хвилину, покласти порізаний персик. Щоб карамель не пригоріла, налити сухе вино. Додати у сковороду вершкове масло. Перемішати і чекати 2 хвилини. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 19.12.2016
Дивитись всі новини в розділі Масло вершкове