- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Редька
Советы йошкаролинцам о том, как хранить урожай - Pro Город Йошкар-Ола
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.09.2016
Новини про редьку, новинки, детальна інформація відносно редьки
Редька
Советы йошкаролинцам о том, как хранить урожай - Pro Город Йошкар-Ола
Pro Город Йошкар-Ола Корнеплоды по лежкости разделяют на лежкие (свекла, брюква, редька) и слаболежкие (морковь, петрушка, сельдерей, репа, дайкон, хрен, редис). Оптимальная температура хранения моркови, свеклы, капусты, хрена, чеснока, лука - около 0°С, - рассказывает Любовь. - Такой режим ... |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 21.09.2016
Дивитись всі новини в розділі Редька