/ Стрічка новин   / Продукти переробки   / М'ясо та м'ясні продукти   / Фарш  

Новини про фарш, новинки, детальна інформація відносно фаршу

Фарш


Запекаем утку с хрустящей корочкой - три новогодних рецепта. Фото - Хроника мировых событий



Хроника мировых событий
А за это время готовим фарш для начинки утки. В фарш пойдут потроха утки, яблоки и чеснок. Потрошки мелко режем, чищенные яблоки сечем кубиками, чеснок – пластинками. Все вместе перемешиваем, добавляем специи и соль по вкусу. Замаринованную утку начиняем фаршем и ...


Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація

Дата подачі: 26.12.2014




Дивитись всі новини в розділі Фарш