- • Анатолський огірок
- • Базилік
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколі
- • Брюссельська капуста
- • Буряк
- • Гарбуз
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста білокачанна
- • Капуста червонокачанна
- • Картопля
- • Квасоля
- • Кольрабі
- • Лук
- • Морква
- • Огірок
- • Патисон
- • Пекінська капуста
- • Перець овочевої
- • Петрушка
- • Помідор
- • Ріпа
- • Ревінь
- • Редис
- • Редька
- • Селера
- • Топінамбур
- • Фенхель
- • Хрін
- • Часник
- • Шпинат
- • Щавель
/ Стрічка новин
/ Продукція с / г, сировина
/ Овочі
/ Редька
Вкусные рецепты - Арсеньевские вести
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно)
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.06.2013
Новини про редьку, новинки, детальна інформація відносно редьки
Редька
Вкусные рецепты - Арсеньевские вести
Арсеньевские вести Редька белая или дайкон -2, яблоки – 2, клубника 100 г. Для соуса: йогурт 100 г, 0.25стакана сливок, сок лимонный 2ст. л., имбирь по вкусу и сахар по вкусу. Редьку (лобу, дайкон) моем, чистим, нарезаем мелкой соломкой. Из яблок удаляем семена и нарезаем их мелкими кубиками. |
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 27.06.2013
Дивитись всі новини в розділі Редька