- • Безалкогольные напитки, соки
- • Изоляты, концентраты, текстураты
- • Кондитерские изделия
- • Консервированные продукты
- • Крахмало-паточная продукция
- • Крупы
- • Макаронные изделия
- • Масложировая продукция
- • Молоко, молочные продукты
- • Мука
- • Мясо и мясные продукты
- • Овощи и фрукты замороженные
- • Овощи и фрукты сушеные
- • Продукты быстрого приготовления
- • Прочая продукция
- • Пряности, приправы
- • Рыба и морепродукты
- • Сахар
- • Снековая продукция
- • Соль пищевая
- • Соусы, кетчуп, майонез, пасты
- • Чай, кофе, какао
- • Яичный порошок, меланж
/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Сахар
Рецепт яблучно-сирного штруделя з лаваша: швидко і смачно - UkrMedia Їжа
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.05.2019
Новости про сахар, новости, подробности относительно сахара
Сахар
Рецепт яблучно-сирного штруделя з лаваша: швидко і смачно - UkrMedia Їжа
UkrMedia Їжа
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно) Ця легка і проста випічка ідеально підійде до сніданку і виручить, коли треба щось швидко приготувати до чаю. Інгредієнти: - Сир — 400 гр (у нас 5%) - Яблуко — 2 шт. - Лаваш — 2 шт. - Яйця — 2 шт. - Ванілін — 1ч.л. - Кориця -1 ч. л. - Цукор -3 ст. л. - Рослинна олія — для змащування форми Спосіб приготування: - Очищаємо яблука від шкірки, нарізаємо невеликими кубиками. - В цукор додаємо корицю, перемішуємо. З'єднуємо яблука з сиром, додаємо ванілін і цукор з корицею. - Відокремлюємо жовтки від білків, додаємо білки в сирно-яблучну суміш і все добре перемішуємо. - На лаваш викладаємо тонким ...
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.05.2019
Смотреть все новости в разделе Сахар