/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Жиры животные
Харчування у холодну пору: на що зробити акцент - Молодий Буковинець
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 11.10.2018
Новости про жиры животные, новости, подробности относительно жира животного
Жиры животные
Харчування у холодну пору: на що зробити акцент - Молодий Буковинець
Молодий Буковинець частка жирів – 25-30%. Щоденний раціон повинен містити рослинні і тваринні жири в рівних пропорціях. Вміст жиру в повсякденних продуктах: - 2 столові ложки рослинної олії це 25 г жиру; - 20 г вершкового масла містять 15 г жиру; - 100 г сиру 5% ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 11.10.2018
Смотреть все новости в разделе Жиры животные