/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Масложировая продукция
/ Масло сливочное
Паста Карбонара з вершками і гірчицею: навіть краще, ніж в Італії - РБК-Україна
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 08.10.2018
Новости про масло сливочное, новости, подробности относительно масла сливочного
Масло сливочное
Паста Карбонара з вершками і гірчицею: навіть краще, ніж в Італії - РБК-Україна
РБК-Україна "Для соусу я кидаю пару зубчиків часнику в вершкове масло. Коли часник віддасть аромат, його можна дістати. Далі в цьому маслі потрібно обсмажити нарізаний бекон, ввести вершки, додати пармезан і довести до смаку за допомогою спецій, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 08.10.2018
Смотреть все новости в разделе Масло сливочное