/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Творог
Бринь-бриндзя: гуцульський сир отримає марку географічного ... - AgroDay.com.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.08.2018
Новости про сыр, новости, подробности относительно сыра
Творог
Бринь-бриндзя: гуцульський сир отримає марку географічного ... - AgroDay.com.ua
AgroDay.com.ua Бриндзя — сир, що виготовляється з овечого молока за допомогою ферменту з натурального сичуга (шлунок) свійської худоби. Найважливіша цінність такого сиру — у його екологічності та натуральності. У асоціації наголошують, що такий ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.08.2018
Смотреть все новости в разделе Творог