/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Сливки
Сама ніжність: як приготувати паштет з курячої печінки - Сегодня
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 19.07.2018
Новости про сливки, новости, подробности относительно сливок
Сливки
Сама ніжність: як приготувати паштет з курячої печінки - Сегодня
Сегодня Тим часом збиваємо вінчиком вершки. Додаємо до печінки тепле розтоплене масло, столову ложку бренді і вершки. Акуратно все перемішуємо. Охолоджуємо в холодильнику протягом 6 годин. Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати пісний ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 19.07.2018
Смотреть все новости в разделе Сливки