- • Абрикосы
- • Авокадо
- • Айва
- • Алыча
- • Ананасы
- • Апельсины
- • Арбузы
- • Асаи
- • Бананы
- • Боярышник
- • Брусника
- • Виноград
- • Вишня
- • Голубика
- • Гранат
- • Грейпфрут
- • Груши
- • Дыня
- • Ежевика
- • Земляника
- • Инжир
- • Киви
- • Клубника
- • Клюква
- • Крыжовник
- • Лайм
- • Лимоны
- • Малина
- • Манго
- • Мандарины
- • Можжевеловая ягода
- • Морошка
- • Нектарины
- • Облепиха
- • Оливы
- • Персики
- • Помело
- • Рябина
- • Сливы
- • Смородина
- • Фейхоа
- • Финики
- • Хурма
- • Черешня
- • Черника
- • Шиповник
- • Яблоки
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Фрукты. Ягоды
/ Сливы
Що то за закарпатський леквар, в якому грузнути не обов'язково ... - Depo.Закарпаття
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 15.07.2018
Новости про сливы, новости, подробности относительно слив
Сливы
Що то за закарпатський леквар, в якому грузнути не обов'язково ... - Depo.Закарпаття
Depo.Закарпаття Деякі вмільці "автоматизовували" мішалку - виходив такий собі лекваровий агрегат. Мішають, як правило, безперервно (щоб не пригорів), до повного її загустіння. Цей процес, залежно від кількості слив, може забирати 7-8 годин, а може і всі 25-30. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 15.07.2018
Смотреть все новости в разделе Сливы