/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Соль пищевая  

Новости про соль пищевую, новости, подробности относительно соли пищевой

Соль пищевая


Я загорнула кабачки в плівку і залишила в холодильнику. Через 2 години вся сім'я об'їдалася вітамінною закускою! - UkrMedia



UkrMedia
Посоли і дай постояти 15 хвилин. Коли кабачки пустять сік, його потрібно віджати. У результаті повинно вийти близько 350 грам кабачкової маси. Додай до кабачків сметану, борошно, розпушувач, сіль, перець і жовтки. Білки не викидай, вони нам ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 23.06.2018


Смотреть все новости в разделе Соль пищевая