- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Морковь
Секрети тушкування овочей криються в посуді та кількості солі - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 08.06.2018
Новости про морковь, новости, подробности относительно моркови
Морковь
Секрети тушкування овочей криються в посуді та кількості солі - Gazeta.ua
Gazeta.ua 3. Не варто солити овочі відразу, щоб вони не втратилибагатовітамінів. Краще це робити на стадії напівготовності. 4. У приготуванні супу спочатку кидають тверді овочі (морква, селера, буряк), потім м'які (перець, кабачки, капуста, помідори). 5. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 08.06.2018
Смотреть все новости в разделе Морковь