/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука рисовая
Не хамло: як українські бізнесмени заробляють на прошуто - MIND UA
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 28.03.2018
Новости про мука рисовая, новости, подробности относительно муки рисовой
Мука рисовая
Не хамло: як українські бізнесмени заробляють на прошуто - MIND UA
MIND UA Потім м'ясо при температурі 2°C солиться у морській солі турецького виробництва, і витримується близько трьох місяців при температурі 4°C. Далі м'ясо відправляється на дозрівання від 6 до 12 місяців, на нього наноситься спеціальна паста: 50% свинячого ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 28.03.2018
Смотреть все новости в разделе Мука рисовая