/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Сметана
Після свят – на салат! - НОВА Тернопільська газета
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.01.2018
Новости про сметану, новости, подробности относительно сметаны
Сметана
Після свят – на салат! - НОВА Тернопільська газета
НОВА Тернопільська газета 300 г пекінської або молодої капусти, 1 дайкон, 1 морквина, сметана або олія для заправки, сіль, перець за смаком. Капусту дрібно посікти. Натерти на тертці моркву. Краще використовувати солодку моркву, тоді салат буде смачнішим. Можна натерти її на ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.01.2018
Смотреть все новости в разделе Сметана