/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука рисовая
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів і ... - Новини Львова
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.04.2015
Новости про мука рисовая, новости, подробности относительно муки рисовой
Мука рисовая
рисове борошно як загущувач у виробництві ковбасних- виробів і ... - Новини Львова
Новини Львова Отже, рисове борошно можна використовувати у виробництві м'ясних продуктів як наповнювач, замінювати ним модифіковані крохмалі. При заварюванні рисового борошна отримують густу нейтральну за смаком масу, з якою дуже добре поєднуються різноманітні ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.04.2015
Смотреть все новости в разделе Мука рисовая