/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Крупы
/ Фасоль
Стручкова (спаржева) квасоля в сметані по-словацьки - Сайт "Є"
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 20.07.2017
Новости про фасоли, новости, подробности относительно фасоли
Фасоль
Стручкова (спаржева) квасоля в сметані по-словацьки - Сайт "Є"
Сайт "Є" Стручкову квасолю розрізати на 2-3 частини, видаливши попередньо «хвостики». Покласти в киплячу підсолену воду (якщо використовуєте заморожену квасолю, то її теж слід бланшувати відразу ж, без розморожування), Після закипання свіжу ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 20.07.2017
Смотреть все новости в разделе Фасоль