- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Морковь
Польську страву "бігос" їдять на третій день після приготування - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.05.2017
Новости про морковь, новости, подробности относительно моркови
Морковь
Польську страву "бігос" їдять на третій день після приготування - Gazeta.ua
Gazeta.ua "Поляки ображають українців борщем, який готується в Польщі. В оригіналі - інгредієнти додають по черзі, морква має бути хрустка, цибульки небагато. Натомість поляки мають заморожену суміш в пакетику. Півгодини і український борщ готовий. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 29.05.2017
Смотреть все новости в разделе Морковь