- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Хрен
Мисливську хріновуху настоюють п'ять днів - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 24.10.2016
Новости про хрен, новости, подробности относительно хрена
Хрен
Мисливську хріновуху настоюють п'ять днів - Gazeta.ua
Gazeta.ua Щоб зробити хріновуху, Гнат Васильович у вересні заготовлює хрін із городу. Чистить і нарізує кружечками чи соломкою. А тоді заправляє спеціями. — На 150 грамів свіжого хрону беру 3 літра крепкої горілки. В банку складаю нарізаний хрін, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 24.10.2016
Смотреть все новости в разделе Хрен