/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука гречневая
“Був борщ до шпундрів з буряками, А в юшці потрух з галушками…” - Львівська Газета
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 16.06.2016
Новости про муку гречневую, новости, подробности относительно муки гречневой
Мука гречневая
“Був борщ до шпундрів з буряками, А в юшці потрух з галушками…” - Львівська Газета
Львівська Газета У киплячу воду засипають третину просіяного підсушеного гречаного борошна, добре розмішують і знімають з вогню. Після охолодження додають яйце, решту борошна і вимішують. Потім тісто потроху набирають столовою ложкою, кидають у ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 16.06.2016
Смотреть все новости в разделе Мука гречневая