- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Капуста белокочанная
Поради хмельничанам, як зменшити вміст нітратів у ранніх овочах - Сайт міста Хмельницького 0382.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 05.06.2016
Новости про капусту белокочанную, новости, подробности относительно капусты белокочанной
Капуста белокочанная
Поради хмельничанам, як зменшити вміст нітратів у ранніх овочах - Сайт міста Хмельницького 0382.ua
Сайт міста Хмельницького 0382.ua Картопля втрачає 75-80%, морква та капуста — до 70%, буряк — до 40%. Головне - одразу ж злити відвар, бо під час вистигання частина нітратів повернеться назад. Перед приготуванням борщу з молодої капусти чи супу, овочі можна спочатку бланширувати ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 05.06.2016
Смотреть все новости в разделе Капуста белокочанная