/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Крупы
/ Крупа пшеничная
Пшеницю для різдвяної куті настоюють 5 годин - Перший житомирський інформаційний портал
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.01.2016
Новости про крупы пшеничные, новости, подробности относительно круп пшеничных
Крупа пшеничная
Пшеницю для різдвяної куті настоюють 5 годин - Перший житомирський інформаційний портал
Перший житомирський інформаційний портал Пшеничну крупу промити і замочити на ніч у холодній воді. Злити рідину, пересипати крупу в каструлю і долити 2 склянки води. Поставити варитися на невеликий вогонь. Через півтори години крупа буде готова. Її потрібно зняти з вогню і вихолодити. Мак ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 06.01.2016
Смотреть все новости в разделе Крупа пшеничная