/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Крупы   / Крупа пшеничная  

Новости про крупы пшеничные, новости, подробности относительно круп пшеничных

Крупа пшеничная


Кутя на Різдво: незвичайні поєднання сухофруктів та солощів - Gazeta.ua



Gazeta.ua
Пшеничну крупу промити і замочити на ніч у холодній воді. Злити рідину, пересипати крупу в каструлю і долити 2 склянки води. Поставити варитися на невеликий вогонь. Через півтори години крупа буде готова. Її потрібно зняти з вогню і вихолодити. Мак ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 05.01.2016


Смотреть все новости в разделе Крупа пшеничная