/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Консервированные продукты
/ Грибная консервация
Березовий сік: як, коли і де збирати (+ РЕЦЕПТИ) - ОГО
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 08.03.2015
Новости про грибную консервация, новости, подробности относительно грибной консервации
Грибная консервация
Березовий сік: як, коли і де збирати (+ РЕЦЕПТИ) - ОГО
ОГО Як настоювати березовий сік? Найкраще на листах звіробою та ягодах рябини, можна також на м'яті та мелісі, ягодах шипшини, на липовому цвіті. Розрахунок - 1 жменя на 1 літр березового соку, настоювати треба 5 годин, по тому консервувати. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 08.03.2015
Смотреть все новости в разделе Грибная консервация