/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука соевая
Готуємо "Свинячу голонку у пиві" - 20 хвилин
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 19.06.2015
Новости про муку соевое, новости, подробности относительно муки соевой
Мука соевая
Готуємо "Свинячу голонку у пиві" - 20 хвилин
20 хвилин На дві доби — у сухому маринаді, а вже зварену у пиві — у медово-соєвому. Цього разу, за словами пані Ірини, буде достатньо для маринування двох-трьох годин. Запікання у духовці — останній етап і найкоротший — лише 30-40 хвилин. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 19.06.2015
Смотреть все новости в разделе Мука соевая