/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Грибы
Пластівці й гриби пом'якшують м'ясо - Gazeta.ua (прес-реліз)
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 23.03.2015
Новости про грибы, новости, подробности относительно грибов
Грибы
Пластівці й гриби пом'якшують м'ясо - Gazeta.ua (прес-реліз)
Gazeta.ua (прес-реліз) Інколи натираю морквину. Якось пробувала куряче філе вмолоти — вийшло те, що треба. М'ясо хоч і пісне, але його пом'якшують пластівці й гриби. Господиня формує котлети. Обвалює в панірувальних сухарях і підсмажує на олії до готовності. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 23.03.2015
Смотреть все новости в разделе Грибы