/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Молоко, молочные продукты
/ Молочный жир
Значення оцінки якості м'ясо-сальної продукції свинарства - Аграрний тиждень
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 22.07.2013
Новости про молочный жир, новости, подробности относительно молочного жира
Молочный жир
Значення оцінки якості м'ясо-сальної продукції свинарства - Аграрний тиждень
Аграрний тиждень Аналіз ретроспективи змін якості м'яса та сала свиней великої білої породи за останні 40 років свідчить: рівень протеїну у м'язовій тканині підвищився на 6,35%, вміст внутрішньом'язового жиру знизився на 27,75%, температура плавлення сала знизилась на ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 22.07.2013
Смотреть все новости в разделе Молочный жир