- • Антильский огурец
- • Базилик
- • Баклажан
- • Батат
- • Брокколи
- • Брюссельская капуста
- • Горох
- • Кабачок
- • Капуста белокочанная
- • Капуста краснокочанная
- • Картофель
- • Кольраби
- • Лук
- • Морковь
- • Огурец
- • Патиссон
- • Пекинская капуста
- • Перец овощной
- • Петрушка
- • Помидор
- • Ревень
- • Редис
- • Редька
- • Репа
- • Свекла
- • Сельдерей
- • Топинамбур
- • Тыква
- • Фасоль
- • Фенхель
- • Хрен
- • Чеснок
- • Шпинат
- • Щавель
/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ Овощи
/ Картофель
Солодкий перець вимочують у киплячому жирі - Gazeta.ua
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 30.11.2014
Новости про картофель, новости, подробности относительно картофеля
Картофель
Солодкий перець вимочують у киплячому жирі - Gazeta.ua
Gazeta.ua Краще гарячої, щоб у котлі не спадало кипіння. І хай тушиться до готовності. Кілограм картоплі чистить і нарізує, як на суп. Вкидає в готове м'ясо. Наприкінці можна посипати зеленою петрушкою. — Без червоного солодкого перцю це — не бограч. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 30.11.2014
Смотреть все новости в разделе Картофель