/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Мука
/ Мука кунжутная
Пельмені по-китайськи - Велика Епоха
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 13.07.2012
Новости про муку кунжутное, новости, подробности относительно муки кунжутное
Мука кунжутная
Пельмені по-китайськи - Велика Епоха
Велика Епоха 200 г свинячого фаршу, 300 г очищених креветок, 2 ст. ложки рисового борошна, 1 білок яєчний, пів ст. ложки цукру, пів ст. ложки кунжутної олії, щіпка перцю чорного меленого, 120 г паростків бамбука (або маринованих шампіньйонів), 2 ст. ложки ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 13.07.2012
Смотреть все новости в разделе Мука кунжутная