- • Витамины
- • Жидкие корма
- • Жмых, шрот, жом, патока
- • Закваски для силосования
- • Заменители молока
- • Зерно фуражное
- • Ингредиенты
- • Комбикорма
- • Корма экструдированные
- • Кормовые добавки
- • Кормовые дрожжи
- • Кормовые корнеплоды
- • Мука кровяная
- • Мука мясная
- • Мука мясокостная
- • Мука перьевая
- • Мука рыбная
- • Мука травяная
- • Отруби
- • Премиксы
- • Сено, солома, силос
- • Соль кормовая
/ Лента новостей
/ Корма для с.х. животных и птиц
/ Ингредиенты
Молекулярна кулінарія: що відбувається всередині стейка ? - Лекарська правда
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 03.10.2014
Новости про ингредиенты, новости, подробности относительно ингредиентов
Ингредиенты
Молекулярна кулінарія: що відбувається всередині стейка ? - Лекарська правда
Лекарська правда Молекулярна кулінарія намагається це з'ясувати, а дізнавшись секрети поведінки інгредієнтів їжі, зробити так, щоб їжа незмінно виходила привабливою на вигляд і на смак. У цій науці використовують методи, близькі до хіміко-технологічним. |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 03.10.2014
Смотреть все новости в разделе Ингредиенты