/ Лента новостей
/ Продукты переработки
/ Консервированные продукты
/ Икра рыбы
Рівненщина готується до нересту: рибу варто залишити у спокої - ОГО
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 21.03.2014
Новости про икру рыбы, новости, подробности относительно икры рыбы
Икра рыбы
Рівненщина готується до нересту: рибу варто залишити у спокої - ОГО
ОГО Проте не лише температурні показники є вирішальними для повноцінного проходження нересту, а й кисневий режим, наявність субстрату для відкладання ікри, а також наявність партнера. Усі ці факти наводять на очевидний висновок: для того, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 21.03.2014
Смотреть все новости в разделе Икра рыбы