/ Лента новостей   / Продукты переработки   / Мясо и мясные продукты   / Свинина  

Новости про свинину, новости, подробности относительно свинины

Свинина


Свинина, запечена в апельсиновому соку та кориці - Інформаційний портал MistInfo



Інформаційний портал MistInfo
Цедру апельсина натираємо на тертці і вичавлюємо з нього сік. Зубчики часнику дрібно нарізаємо. Змішуємо разом часник, апельсиновий сік і цедру, кумін, червоний і чорний перець, корицю, сіль, оливкову олія, лимонний сік і гірчицю. Все добре перемішуємо ...


Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація

Дата добавления: 12.02.2014


Смотреть все новости в разделе Свинина