/ Лента новостей
/ Продукция с/х, сырье
/ С/х животные и птица (живок)
/ Свиньи
Свято хоч і криваве, зате смачне! - Високий Замок
Полный текст новости только для зарегистрированных пользователей. (Бесплатно)
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.01.2014
Новости про свиньи, новости, подробности относительно свиней
Свиньи
Свято хоч і криваве, зате смачне! - Високий Замок
Високий Замок Зарізати швидко свиню – ще не все. Треба вміти її так само майстерно розібрати. Поки туша не охолола, її обсмалюють, як у старовину, соломою, шкрябають, обмивають з усіх боків. Тоді різник відрізає голову, потім обережно виймає нутрощі, ... |
Реєстрація / авторизація
Дата добавления: 26.01.2014
Смотреть все новости в разделе Свиньи