- • Ізоляти, концентрати, текстурати
- • Інша продукція
- • Безалкогольні напої, соки
- • Борошно
- • Кондитерські вироби
- • Консервовані продукти
- • Крахмало-патокової продукції
- • Крупи
- • М'ясо та м'ясні продукти
- • Макаронні вироби
- • Масложирова продукція
- • Молоко, молочні продукти
- • Овочі і фрукти заморожені
- • Овочі та фрукти сушені
- • Продукти швидкого приготування
- • Прянощі, приправи
- • Риба і морепродукти
- • Сіль харчова
- • Снекова продукція
- • Соуси, кетчуп, майонез, пасти
- • Цукор
- • Чай, кава, какао
- • Яєчний порошок, меланж
/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Цукор
Пана-кота з ягідним соусом - UkrMedia Їжа
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.05.2019
Новини про цукор, новинки, детальна інформація відносно цукру
Цукор
Пана-кота з ягідним соусом - UkrMedia Їжа
UkrMedia Їжа
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Ніжність цього десерту підкорить вас з першого шматочка. Таке відчуття, що цей італійський десерт придумали спеціально для тих, хто не готовий витрачати багато часу на приготування їжі. За півгодини ви зможете не тільки насолодитися процесом, але і згодом отримати масу компліментів від своїх близьких і рідних, інформує Ukr.Media. Інгредієнти: - Молоко — 350 мл - Желатин — 10 г - Ваніль — 1 стручок - Цедра 1 апельсина - Мигдальний лікер — 1 ст. ложка Для ягідного соусу: - Будь-які свіжі ягоди — 200 г - Темний бальзамічний оцет — 50 г - Цукор — 20 г Приготування: Желатин заливаємо 100 мл холо...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 23.05.2019
Дивитись всі новини в розділі Цукор