/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Свинина
Медальйони зі свинини з броколі під вишневим соусом від шеф-кухаря м'ясної ресторації «Гульден» - НОВА Тернопільська газета
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.05.2019
Новини про свинину, новинки, детальна інформація відносно свинини
Свинина
Медальйони зі свинини з броколі під вишневим соусом від шеф-кухаря м'ясної ресторації «Гульден» - НОВА Тернопільська газета
НОВА Тернопільська газета
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Медальйони у беконі під вишнево-перцевим соусом байдужими не залишать навіть найвишуканіших гурманів. Упевнені, рецепт, яким нині з читачами ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 14.05.2019
Дивитись всі новини в розділі Свинина