/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ М'ясо та м'ясні продукти
/ Субпродукти
Ніжне м'ясо в цибуляно-яблучному соусі | Гурман - Сайт "Є"
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.01.2017
Новини про субпродукти, новинки, детальна інформація відносно субпродуктів
Субпродукти
Ніжне м'ясо в цибуляно-яблучному соусі | Гурман - Сайт "Є"
Сайт "Є"
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Подавати як підливку до гарніру – картопляного пюре або локшини. Дуже смачно з рисом. Фото: автора. Страва дуже смачна, ароматна та ніжна. М'яско ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 29.01.2017
Дивитись всі новини в розділі Субпродукти