/ Стрічка новин
/ Продукти переробки
/ Крупи
/ Крупа полб'яною
Борщ, каша і кисіль: що їли українці до появи картоплі? | Новини та аналітика : Україна та світ - https://uk.etcetera.media/
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.05.2018
Новини про крупи полб'яні, новинки, детальна інформація відносно круп полб'яних
Крупа полб'яною
Борщ, каша і кисіль: що їли українці до появи картоплі? | Новини та аналітика : Україна та світ - https://uk.etcetera.media/
https://uk.etcetera.media/
Повний текст новин дуступний тільки зареєстрованим користувачам. (Безкоштовно) Сьогодні картопля – чи не головна національна страва. Але ще якихось 300 років тому наші предки навіть не знали, як виглядає цей диво-овоч. З чого ...
Реєстрація / авторизація
Дата подачі: 15.05.2018
Дивитись всі новини в розділі Крупа полб'яною